Gespecialiseerde aanbieders van kachels zijn:

Kachel: Warm en efficiënt

Kachels geven vaak veel warmte af en zijn efficiënt. Een kachel is daarom vaak geschikt als hoofdverwarming of om een ruimte te verwarmen.

Houtkachel Morsø

Verschillende soorten kachels

Er bestaan verschillende soorten kachels. Je kunt kiezen voor een vrijstaande houtkachel, welke er voor de liefhebber is die houdt van het stoken van een vuurtje en een kachel wil die veel warmte afgeeft. Als je een kachel wil die nog efficiënter is, kun je kiezen voor een accumulerende kachel. Deze slaat vrijgekomen warmte op voor later gebruik, waardoor je lang kan genieten van de warmte terwijl de kachel niet lang hoeft te branden. Wanneer je wel wil stoken op hout maar er niet te veel moeite voor wil doen, kun je kiezen voor een pelletkachel. Hiermee kan je de warmte heel makkelijk regelen zonder daar veel moeite voor te doen.


Fero.be leaderboard

Kachel Altech
Wanders hangende houtkachel

Kenmerken kachel

  • warm
  • hoog rendement
  • veel soorten en modellen

Wanders houtkachel

Als je meer wil weten over kachels kan dat op de pagina’s over vrijstaande houtkachels, accumulerende kachels en pelletkachels. Ben je op zoek naar een andere soort kachel of haard? Bekijk dan een overzicht van verschillende soorten haarden en kachels.

Deel dit artikel